♥hutang kelab♥

Vblog-Tips Blogging- Cara membanteras Anonymous

Wednesday, December 22, 2010
Membanteras tuu tak tahannn HAHAHA!Selamat pagi :P ok secara logiknya aku sedang malas mengupdate belog padahal aku banyak gila idea dalam kepala otak ne antaranya kisahIphone:tipsblogging:review Filem untuk media prima:dan masalah peribadi manusia: tapi tu nanti dulu lah sekarang ne apa kata korang layan sat aku punye Video Blogging untuk Tips :)

Align Center
Opssss!!ekceli video nih dah lama aku rakam tapi baru arini aku nak publish sebab tu kalau korang perasan aku macam gemuk dalam nih padahal sekarang ne aku kurus tau ok fine aku sentap kalau korang tak percaya T___T


kedit untuk anakperak sebab aja aku masukkan video dalam youtube yee aku buta youtube @__@ kahkahkah

HAHAHA!aku macam geli pulak tengok diri sendiri :D:D:D ekceli masa nih aku nak gerak g umah terbuka ausmelankolik kirenya video nih di buat masa raya jadinya tak hairan lah kalau masa raya tu badan naik secara automatik kan???KAN KAN??*ok aku memang gemuk nyahhh jadi kenapa???KEHKEHKEH


::aku dalam proses nak buat contest dengan hadiah separa lumayan :D dan untuk Gath blogger pon masih dalam perbincangan bersama Melz dan Bean Moreno ok?bai~HIKHIK

54 eleh..comel!:

  1. adrinaqamarina said...:

    wah, cik hel chumil laaa~~~~

    hehe.

  1. Anak Perak said...:

    alo2 comei.wakaka...meremang bulu roma.hampir nk gugur gak la.

  1. Bro Framestone said...:

    next gath inform bro awal...

    Melz cadang g genting he...23x

  1. Anna Boleyn said...:

    macam iklan TV colgate yang ada doktor kena temu ramah tu. hehehe. comel cik hel.

    setuju dngan cik hel!!

  1. Paan Ovrtd said...:

    Apasal video sangkut2?

  1. alalala chumil nye kakak shaye neh <3 <3

  1. ShyShy Lullaby said...:

    cik enaa chumel ajee. hehe

  1. hoho,,alhmdulilah blog mira jrg ouh anon kacau :)

  1. tia said...:

    tgk video neh siap tongkat dagu sbb kusyuk sgt! haha! ;))

  1. iszieylyanziy said...:

    alalala,,tomelnye kite,,,opss,,comelnye die,,haha

  1. ReD Linda said...:

    hahah..dah aku plak tringin nak buat vklip! hhahahah:P

  1. mia said...:

    akaaaaaaakkk..comellnye..hehee.. seyesly..hehe..terbaeklah sis..

    mia setakat ni xde lagi kene sekolah dgn anon ni..alhamdulillah.but xmustahil satu hari nnti..ehhe.

    stuju sgt dgn akk, anon ni kalu dilayan, mkin mnjadi3..mgkin kite ada silap, but xsedar kan..btol sis, xsmua yg kite tulis org suka..ehe..

    nice sharing sis..hehe

  1. ashraf said...:

    heheh nice video.comel :)

  1. sahromnasrudin said...:

    setelah lama berkunjung ke blog ini rupanya saya masih belum folo..so, ari nie saya folo blog awak yang menarik dan penuh info ini ya...

  1. cik aiLebiu said...:

    makin ramai dah buat vlog..i ni bila la...

  1. Jard The Great said...:

    cikhel manada gumuk... ishhh.. ehehe..

  1. mR.sYaH said...:

    wah.. hebat2.. mana de gemuk.. chubby jer..

  1. mr.syazwan said...:

    F
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    aisemen..

    xyah tulis2 da gune video je ye

    maju2...

    =_=

  1. alahai....comey nye cara dia cakap..

    lemah lembut hehehe...rugi saper tak ambik jadi menantu...


    hehehee kak gebu gurau2 jer dekkk

  1. Faarihin said...:

    wah.. lepas ni makin ramailah ikut cara cik helena ni.. ye.. memang cepat nk sampaikan melalui cakap2 ni.. hahaha..

  1. .::WaNiE::. said...:

    ala ala ala comelnye

    suara lembut je

    bakal isteri sapa la niii

  1. cik helena said...:

    adrina~ok perli ke apa tu?heheee

  1. cik helena said...:

    anaperak~ok poyo..hahaha

  1. cik helena said...:

    zuriey~saja try try :P

  1. cik helena said...:

    bro~haaa genting tu lambat lagilah kot :i

  1. cik helena said...:

    anna~erkk macam iklan plak dah.haha

  1. cik helena said...:

    paan~alah sangkut kaaa..

  1. cik helena said...:

    saruk~ok eleh??hahaaaa

  1. cik helena said...:

    twinkle~bagus kekalkan :)

  1. cik helena said...:

    tia~ok poyo sangat dah tu.hahaa

  1. cik helena said...:

    jejaka~join apa?kah?haha

  1. cik helena said...:

    is~ok is memang comel.. :P

  1. cik helena said...:

    linda~buat lah buat lah suara kau sedaop! :P

  1. cik helena said...:

    mie~heheeee tenks mia :)

  1. cik helena said...:

    ashraf~ok.hahahaa macasm larik tajuk jek..

  1. cik helena said...:

    sah~terima kasih :)

  1. cik helena said...:

    ailebiu~u dah banyak video klip..hehe

  1. cik helena said...:

    syah~ok chubby T___T

  1. cik helena said...:

    syazwan~hahahahaa..senang sikit :P

  1. cik helena said...:

    yanie~ahhhh perliii :P

  1. cik helena said...:

    fariin ~lebih senang kan..heheee

  1. cik helena said...:

    wanie~hahaha bakal isteri ermm nak ameer :P

  1. cik Nemo said...:

    apehal macam sedih je cik hel ni?!

  1. HonEyBuNNy said...:

    ala2....comeiiinya..hehhehe

Post a Comment

eleh ingat comel lah tu komen camtuh??

yelah yelah comel lah..

iye comel..

Related Posts with Thumbnails

.








♥jari tangkas♥

Widget by Blogger Widgets