♥hutang kelab♥

Senarai Artis Lelaki Ter Hensem Malaysia

Friday, February 11, 2011
maksudnya di sini mereka bukan lah nak ensem sangat pon tapi dah ter ensem haa cane tu??KEHKEHKEH

Selamat pagi meh kite sambung part lelaki pulak AWWWW nih yang paling aku suka!heh cakap ngan aku perempuan mana yang tak suka tengok lelaki hensem??lelaki mana yang tak suka tengok perempuan cantik??bak kata adik aku "Indahnya Ciptaan Tuhan" ;)

Terus terang aku cakap taste aku dalam memilih lelaki hensem ini adalah mungkin tak sama macam mata perempuan lain :D:D:D almaklumkan definisi hensem nih luas =)

Lets Cekidaut=




Nazim Othman- *melting oh my!dia satu satu nya pelakon yang buat aku cair sebab kehenseman dia tu *melting lagi *heheehe aku minat gila kat dia nih tang bibir dia tu yang seksi tu *melting lagi sekali Ya Allah Indahnya Ciptaan Mu *lempang


Aeril Zafrel- 1st aku pasan dia masa cite Kami tu hensem gila! dah 2kali jumpe live masa launching filem "aku tak bodoh" n "dinner david teo" dan memang kompom dia memang kategori hensem+macho



Kamal Adli- Aku pasan dia dari mula2 dia hantar gamba untuk hero Remaja lagi heheh sebab aku kan pengumpul majalah tu memang hensem mamat ne sekali pandang nampak cam lembut2 tapi sebenanya gagah jugak budak bionik ne cane lah si Intan Ladyana tu tak cair



Ashraf Muslim- 1st aku jumpe dia masa dia g tengok wayang ngan sherry(makwe dia dulu rasanya) memang muka suci murni idaman mak mak mertua sejuk je mata memadang "ustaz amirul" ne Mum aku kemain suka lagi dia ne siap suh aku kawen ngan dia bagi aku bukan satu masalah lah tapi kawen ngan aku adalah satu masalah besar bagi dia HAHAHAA



Redza Minhat- seriusnya aku mula kenal budak gigi besi ne dalam cite "Pisau Cukur" masa tu OMG hensemnya dia!!!rasa nak pelukpeluk je bila tengok dia comel pon ye jugak dia ne jarang sikit kat depan tv ke aku yang tak pasan?tapi memang hensem lah *melting



ZulHuzaimy-ramai kawan aku tak setuju bila aku cakap dia hensem tapi dia memang hensem kot!aku suka gila bila tengok dia berlakon dulu masa dpt tau dia kawen aku frust gak lah KAHKAHKAH tapi bila tau dia bercerai aku lega balik eh apakah???hahaaha!



Akim Af7- Aku memang minat dia ok heheehe hensem lah dia ne muka spesis cool jek suka gila aku tengok paling best aku ingat dia perform lagu Larut ngan aku aku rasa dah terlarut wuwuwuw


::lain orang lain pandang kan?bagi korang plak sapa yang hensem??aku nak cair sekali lagi dah ne tengok Nazim Othman tu huhuhuhu agakagak kalau aku ajak Nazim Othman nih kawen dia nak tak??Nak lah kot nak Terajang aku barang kali kohkoh T___T ok bai

29 eleh..comel!:

  1. kte nah jmpe nazim othman ni mase dekat jom heboh hari tu mang hensem huhu ;)

  1. Liyana Lunia. said...:

    MANA SHAHEIZY SAM T_________T oh shaheizy sam paling menggiurkan HAHA

  1. Puan Capa said...:

    oh.hensemnya!!!!!!!!!!!

  1. Nem0 o0h Nem0 said...:

    AKU GILER SGT NGN YG PERTAMA DAN KEDUA TU.SUPERBB! NYUMNYUMMMMMM.. PASTU SATU LAGI SHAHIEZY SAM.TERBAIK LA... WOOOWWW


    P/S : sowy guna caps lock,nk tunjukkn ke-excited-an..haha

  1. DiaUmaiNiNaz said...:

    Ashraf Muslim..memang muka suci la nampak..cmnilah yang aku tunggu1

  1. lalink7 said...:

    fahrin ahmad still in my heart..hahahah

    ashraf muslim jugeeeeeee..hehehe

  1. gilastats said...:

    Ohh... mcm ni hensem erk. Kiranya aku mmg x hensem la :D

  1. Cik Dara said...:

    nadzim othmannnnnnnnnnnnnnnnnnn!
    yuhuuuuu! i'm here,come n pick me. ok ape kejadah? hahaha sumpah cair dmulut mamat ni. eh eh lg lh xbetul kahkah

  1. ✿ CikCimi said...:

    wuihhh~ kacak~ melt~

  1. misz sheyla said...:

    okey yang mula2 memang ensem....pheewit

  1. cIk JanNah said...:

    nazim othman? kenapa tak halim othman jer cik hel?? eekekeee.. larikssss

  1. hana said...:

    yg mule tu mmg hensem...
    hehe...
    tp ashraf muslim agi d minati..
    muke die suci aje..
    =D

  1. phreak-id said...:

    EH! apesal aku takde dalam list Cikhel!!!. Oh silap. Aku bukan artis. lololol

    Hahaha. Jgn marah dan silalah muntah Bluek!


    Terbaru > Sahabat Blogger Dah Macam Twitter? >Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com > Akhirnya Safee Sali Berpindah ke Pelita Jaya | Liga Indonesia

  1. hamzah ian said...:

    mane muke haku haaaaaa

  1. Matjoe said...:

    hmmm, azizul majid mana?

  1. Wyna Nubies said...:

    owhh~akim hensem ke? ha3...

  1. .sweet-ants. said...:

    give me five! i love nazim othman for the first place too..hehehe

  1. pak long said...:

    salam....
    test yang memang hebat...ensem semua mamat-mamat tu....

  1. hasrul hassan said...:

    Salam.
    Erkk hmm .... memang ensem.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

  1. kamal adli tu muke dei macam anuar zain oh.. mane anuar zain?!

  1. MiYOKO SuKi said...:

    vote for kamal adli.... :)

  1. Anonymous said...:

    bagi aku shaheizy sam la paling hensem..der aku tu mmg terbaekk!!!xjemu nengok muka dia.

  1. neelofa said...:

    hanya shaheizy sam yg bisa menggoyahkan keimananku

  1. gerard joling said...:

    KNP SHAHEIZY SAM XDE DLM LIST?SAM PALING HENSEM..

  1. Anonymous said...:

    hensem lah si zulhuzaimy tu.lkonan dia mmg terbaekk!!.Akim AF kurengg mnat.rsa2 ensem lg Iwan AF.maybe ada yg dh lupa kot kt bdak Iwan ni..

  1. Anonymous said...:

    tempat pertama tu THE BEST..

  1. Anonymous said...:

    zulhuzaimy...... koben

Post a Comment

eleh ingat comel lah tu komen camtuh??

yelah yelah comel lah..

iye comel..

Related Posts with Thumbnails

.








♥jari tangkas♥

Widget by Blogger Widgets