♥hutang kelab♥

B2B- 10 HARI SEBELUM KEJADIAN- Teaser Baju Nikah

Wednesday, April 25, 2012
Assalamualaikum

InsyaAllah saya berazam nak update sekurang2nya sehari 1entry sampai ke hari majlis "Aku Terima Nikahnya" sebab sekarang ne merupakan waktu-waktu genting la ehehehe so bagi tanak nam[ak nebes sangat leh la luah kat sini

Arini saya pegi masjid setelkan booking tempat nikah n ruang makan emm ingatkan masjid besi ne macam masjid negara ade dewan pernikahan tapi rupanya dye bagi ruang terbuka je n makan pon area situ gak tapi tapi tapi rasanya macam best jugak! :))

Pastu desuppp pegi amik baju nikah  boles tak baju nikah baru je siap arini :D seb baik sempat tapi mak andam tu dah siap dry cleening dah! so tinggal gantung je kat lemari,, apa?? teaser baju nikah?? boles sat naa

ekceli baju ne masa ne tak siap sepenuhnya lagi sebab saya gatal nak request manik bg sama ngan tudung :)








































bahagian belakang je aci tak??kehkehkeh okey la tu kang tak seprise pulak org kata teehee nyway baju ne adalah di design sepenuhnye oleh saya sendiri dan di realisasikan sepenuhnya oleh mak andam saya dan alhamdulillah puas hati :) ekceli saya buat ala-ala jubah tapi di modenkan sedikit

Kain beli kat jakel yang sekali laki pompuan tu tak silap hanya rm300 kot lupa T_T dapat kain baju laki n pompuan sama kaler n lace sekali kaler ne nampak macam krim tp sebenanye dye kaler peach mcm peach krim la gituu dan kaler ini di pilih sepenuhnya oleh #mytunang


okey dah tu je entry kali ne.. :D oh ohh upah jahit?? hanya rm150 saje :')


**me telah mengambil risiko dengan bermain warna untuk majlis sanding nanti which is baju laki n perempuan tidak sama warna mean dat lebih kurang lebih la gitu,ha paham ke?? kurang itu lebih omputih kata kahkahkah**okbai




23 eleh..comel!:

  1. Nisa Dawi said...:

    hantar jahit kat mane?nak tahu leh?hehe

  1. the color is lovely! congrats dearie! ;)

  1. Dilakochan said...:

    wahhh upah jahir 150 je.. Murah laa...

  1. NUNU EERA said...:

    wa.. da tnjuk bju nikah.. mcm lbuh je kain tu.. design mmg da cun da.. yg xpuas ati knp upah tu murah?? ;)

  1. syanasaid said...:

    adik :(
    sori ye xdpt join tgk awk sanding

  1. cik helena said...:

    nisa~kat shah alam.mak andam kte :)

  1. cik helena said...:

    nia~thanks nia! ;)

  1. cik helena said...:

    asfiza~aik belakang dah nampak cantik ke.ekeke thanks dear :)

  1. cik helena said...:

    dila~haah!tp tp tak termasuk beading la ye/hehee

  1. cik helena said...:

    nunu~haah labuh,,tp dah edit dah.ahaha edit katanya..murah kan?makandam kte wat ;)

  1. Sharz said...:

    tak sabar nak tengok baju nie nantie~~ =)

  1. Cik Zimie said...:

    ala belakang je ke yunk?nak tgk depan gak hihi.

    btw nice colour la.peach ke tu?mak mcm rabun2 sket haha

  1. Rara Nasiha said...:

    nampak cantik la baju tu. tak sabar nak tengok betul2. jangan lupa update selalu ye. :)

  1. @juera said...:

    wah design sndiri..x sbr nk tgk mse pernikahan nnti :) congrat..

  1. cikcimi said...:

    Tak sabar nak tengok baju sis. Eh baju sendiri pon tak tengok lagi. :D

  1. illy ariffin said...:

    Cantik colour :) sweet

  1. cik Nemo said...:

    Wahhhh baju dia pun ilham sendiri.
    Samalahh! baru puas hati kannn!

    Pengantin skrg dh berani main color. try lah! Mesti cantek! :)

  1. cik helena said...:

    kaksyana~napa?? T_T

  1. cik helena said...:

    nurul akmal~tenkiu dear ;)

    sharz~hehe tp baju kte tu simple je sebenanye. :)

    zimie~hahaha nyway belakang memang krim tp corak depan tu dye macam peach ..tp kte pon tak bape pasti sangat sebenanye.hahaha

    rara~tenkiu.insyaAllah keadaan mengizinkan kte update selalu selalu.harap tak sakit malas.hahaha

    juera~hehehe tp simple je sebenanye baju tu. :) thanks dear!

    cimi~hahaha tak siap lagi ke?aiyok!heee

    illy~thanks deAr.cume tak bape confirm kaler baju tu.hehe

    Nemo~ InsyaAllah..harap tak dpt pelik sangat..hehee risau gak sebenanya..

  1. mi$$ Wh@teveR said...:

    Murah gilak.. Pengsan (tgn di dahi). Baju saya design lebih kurg cmni gak. Aunty cina tu amin 300 kot. Pengsan lagi. Adoyai. Kalau tau tempah area cni ja. Kt kg. lg mahal rupanya

  1. tot tot kecik said...:

    kak...area shah alam ktne..?
    bleh jgak sy jenguk2..mna tau nk temph jgak akn dtg...hihii =)

Post a Comment

eleh ingat comel lah tu komen camtuh??

yelah yelah comel lah..

iye comel..

Related Posts with Thumbnails

.








♥jari tangkas♥

Widget by Blogger Widgets