♥hutang kelab♥

3hari sebelum-de making of HB,Bunga Manggar & Kasut Kawen

Wednesday, May 2, 2012
erkk kasut kawen de making? ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ☺

Assalamualaikum


rumah saya dah macam tongkah pecah kebaboommm =,=' nasib baik la buat majlis kat dewan kalau buat kat rumah tatau mana nak sorok barang2 ne semua  ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ☺

okeh apa tadi ?? haa mula-mula meh tengok apa yang sedang gigih d DIY (oleh bukan saya :)))

Bunga Manggar

saya rasa ianya simple+cantik tapi saya sukaaa!less is more :)
Saya insist jugak nak bunga manggar camni nak buat sendiri tanak sama yang macam biasa orang pakai tu nak jugak nak jugak!kehkehkeh tapi tak sedar diri tu dah lambat semua benda nak buat sendiri macam tangan tu ada 12 T__T pastu seb baik kte ada kakak ipar yang so kind of heart tolong buatkan n idea ne pun ekceli dari kawen dye b4 hehehe santek okeh!tak caye sudah! ;p

Hand Bouquet (resepsi)

ok pengsan,memey betul2 macam yang saya impikan!
Kristal in da house!yang ini pon bizi nak buat tapi pastu ade ada orang nak sponsor pulak jadi saya terima dengan hati berbunga bunga!opss opss saya akan bukak bisnes HB Kristal pulak pasne anyone nak order?? murah2 je untuk B2B,kalau nak sewa pon boleyyyy ;)

Kasut kawen,

tade jenama gah gah pun ;))) kasut biasa je.tp suka plis!
haaa kasutkawen  yang ini best sebabnya saya punya la rasa malas gila nak carik kasut kawen sampai nak dekat majlis pon tak beli beli jugak OHH rupaya ade sebab kenapa saya malas,rupanya dalam diam ada orang nak sponsor  ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ☺ time kasih banyak banyak banyak kat adik saya :))


dah macam cerita sponsor je kan?hehe pastu mestila ade orang kata  saya nak menunjuk-nunjuk hoho orang takkan tahu betapa susah kita mencari duet betapa berat hati nak bayar segedebukgedebuk jadi takpa kita cerita benda yang seronok ja.susah payah biar kite tanggung lagipun saya tak mintak duit koorang :')



**wedding saya adalah di sempurnakan sepenuhnya oleh ahli keluarga dan sanak saudara,tiada wedding planner pun.kami buat sendiri semua.vendor yang ada pun.hanya untuk some part(just part on pelamin n op).tolong jangan fikir ianya wedding yang besar besaran meletop top top,,sebenanya simple saja wedding saya ne.. betul :')**

8 eleh..comel!:

  1. NUNU EERA said...:

    ske3.. semua ske jgk.. ingt reben kt kasut tu design d=sndiri jgk.. wee..

  1. oshinz said...:

    ambbboooiiiii... kasut malatops!!

  1. bestnyaaa ramai sponsor!!

  1. as suka bungga manggar tuuuuu :D

  1. Cik Zimie said...:

    aww kasut cantik hehe.liplap2 gitu.helena nnt kita jumpa ok dekat majlis.tak sbr nak tgk org tu bersanding :)

  1. mi$$ Wh@teveR said...:

    Kalau nak sewa HB tu brapa ya cik helena? Majlis saya bulan 6. Kat kedah. Tp skrg pemastautin tetap kt sg. Merab . Hehe

  1. mi$$ Wh@teveR said...:

    Kalau nak sewa HB tu brapa ya cik helena? Majlis saya bln 6 ni di kedah. Skrg pemastatutin tetap di sg.merab. Mcm minat ja nk sewa

  1. cik helena said...:

    @misswhatever- boleh email kte at helenalatisha@gmail.com

Post a Comment

eleh ingat comel lah tu komen camtuh??

yelah yelah comel lah..

iye comel..

Related Posts with Thumbnails

.








♥jari tangkas♥

Widget by Blogger Widgets