♥hutang kelab♥

Gambar-gambar nikah bersama dayang-dayang

Thursday, May 17, 2012
Assalamualaikum

Saya kan rasa tak sabar gilaa nak tunjuk gamba *mcmla org nak tgk sangat kan!* ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ☺ tapi OP masih tak bagi gamba lagi so hangpa kene la tunggu gambar berkualiti tinggi tapi akibat rakus sangat nak tunjuk gamba sebab ramai sangat dah rekues ne eskiusme nak bajet retis jap!akakaa so me tunjuk la sikit gamba-gamba yang kawan2 tag kat pesbuk

jom layan gambar gambar masa nikah pada 04/05/2012 (sekali ngan scha n awal -motip bgtau???ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ☺) di Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin Putrajaya

yee mereka adalah dayang2 saya!nanti me update sensorang ek!eleh yg lelaki tak sabar la tu nak tau!hahaa dorang sangat sangat gojes malam tu!

ketibaan pengantin hantaran n hb buat sendiri even lari color tema.boleh la ekeke

ok fine masa ne tgh nebes gila!sebelah itu adalah pengapit saya marina.will review nt ;)

ok dah sah dah!*tetibe je hahaha upacara batal air semayang sambil disaksikan dayang n ibuibu saya!

yeay!dah kawen!terima kasih atas doa kalian :)



sebenanye me tengah marah ne dah la kat opis tade ekon panas tahu ne student pulak bukan reti
 nak kemas balik kerusi lepas pakai masukkan je dalam meja susah ke?sampah buang merata2 
ari2 nak kene kemas balik dah macam keje cleaner.kalau kita makan kat umah kite tinggalkan
 ke pinggan atas meja?kerusi tak masuk balik ke?aptb la..


***antara perubahan sebelum dan selepas kahwin adalah - 
sebelum kawen tengok wayang - amik COUPLE SEAT
selepas kawen tgk wyg - amik SINGLE SEAT boleh???aptb!ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ ;p ***


21 eleh..comel!:

  1. NUNU EERA said...:

    ramainye dayang2 dier.. ;)
    xpe.. single seat tu save budget.. haha..

  1. Sharz said...:

    comel sangat cikhelena!! =)

  1. sarah mohamad said...:

    Tahniah cik helena! Moga berkekalan hendaknya :D Anyway, cantik2 baju dayang2 sekelian tuu. Hehehe

  1. AishahAzli said...:

    u look so pretty like a princess

  1. cik panadol said...:

    cik helena cantik sangat dalam gambar tu :)

  1. Suria said...:

    rasenye tudung helena sama dgn suria laaa! tempah dgn ayun kan..? heeeeee
    kite nikah pn date yg sama yawww!

    tahniah dear ;)

  1. Cik Zimie said...:

    love the dayangs.cantik semuanya.hihi

    helena, kita ada review your wedding.tp tak byk pun.rajin2 terjah k :p

  1. syariza09 said...:

    tahniah...
    ok per buat sendiri tu, dh sama tema ngan dayang2

  1. Miss Ika said...:

    Nak tengok wayang single sit jugak nanti boleh tak?

    Kahhh

    Kbai.

  1. Cik Norfa said...:

    hahaha single seat..amboi, dah halal mengada2 yek..!

  1. alhamdulillah. semoga kekai hingga akhir hayat..:)

    gmbaq yang las tu mcm nak buat vdeo clip je? hehehe

  1. farin said...:

    selamat pengantin baru... tahniah... nak tya la, pengapit tu marina mahbob kn?
    roomate hostel masa kat teknik jb..

  1. JMR said...:

    tahniah cik hel!!

  1. sebelum kawen amek kapel seat kenape ye? ;p

  1. ala... lari tema sikit pun cantik jugak. heee.

  1. ainraus said...:

    cik hel!!!!!!!!!!!
    tahniahhh. :D
    sedih sebab tak dapat dtg wedding sis. :(

  1. Sally Yatiey said...:

    Tahniah :D
    Cantik sangat2. ^_^

  1. KiD said...:

    comelnya.... sama macam ahri make up tu.. hehehe.. btw, tahniah!

  1. farin said...:

    marina roomate sy masa kat tijb. kim salam kat dia ye. salam sayang buat dia. rinnnduuuu

Post a Comment

eleh ingat comel lah tu komen camtuh??

yelah yelah comel lah..

iye comel..

Related Posts with Thumbnails

.








♥jari tangkas♥

Widget by Blogger Widgets