♥hutang kelab♥

Senarai artis wanita tercantik di Malaysia

Thursday, February 10, 2011
Selamat Pagi

nampak nau aku tade modal nak buat entry kan??meme pong!!KEHKEHKEH minggu ne aku bz sikit lah plus masalah aku ngan dak ne pun tak setel lagi takpe lah orang kata orang yang bersabar ne besar ganjarannya :)

HEH meh sini aku bongkar rahsia Artis wanita Malaysia yang cantik di mata aku aku ulang ye MATA AKU mata korang lantak korang le MUEMUE so meh aku bagitau awal awal aku nak cerita bab KECANTIKAN bukan perangai ke gosip ke sume tolak tepi~~uewww HAHA

JOM CEKIDAUT!


Sazzy Falak
- muka dia memang superb seksi kalau tengok sekali bukan nak cakap cantik tapi yang kuar kat mulut adalah cun!seksi!huuuuu aku suka tengok dia sebab kecil jek comel lote jek alololo sekang ne tgh pregnant kan lagi lah nampak cun!



Melissa Maureen Rizal- Pheww dia nih sangat cantik ok aku perasan 1st masa dia berlakon dalam gol n gincu sebab muka dia lembut je anak kacukan kan tapi masih ada muka kemelayuan kat dia cantik kan kan kan!aku minat gila dia berlakon Puteri Plastik tu ;)



Jue Aziz-Satu satunya artis chubby yang cantik,oh dia ne memang cantik oh walaupun badan dia sedikit berisi sebab aku tengok muka dia nih ada ciriciri muka seksi kan?? 1st aku perasan masa dia masuk program most beautiful tu masa tu dia kapel ngan ako mustapa ;)



FAzura-betul betul muka melayu tulen macam muka budak budak kampung tapi sangat lah cantik!!
sebenanya aku suka watak dia dalam pisau cukur tu Oh My Jimmy...Choo! sebab tak nampak plastik langsung maybe sebab dia kata kat luar set pun dia memang camtu aku sebenanya lagi suka kalau artis tu ngaku dia nakal dari mengaku dia baik tapi YANG HADOOO!!opss tergosip pulak~LALALALA



Sharifah eja-lagi satu muka melayu tulen fuuuuuuhh dia nih memang tak makan usia kot cantik aja sepanjang masa aku paling ingat lakonan dia dalam "seputeh kasih ramadhan" menangis teresak esak kot aku lagi satu aku suka karekter dia yang lembut tu kalau dia marah pun nampak lembut dan sangattt comel HEHEHE



Nasha Aziz yang memang soo cantik gebu dia ne kan??pun sama tak di mamah usia muka ada kacuk kacuk sikit aku minat dia berlakon sebab cara dia cakap tu lain HAHAHA cam pelik pun ada tapi dia ne memang kiut lah!



Fauziah Gous-muka ala ala bintang bollywood seriusnya memang cun abis!!yang aku ingat 1st aku tengok dia dalam majalah apa tah lupa tapi masa pes aku tengok aku cakap 'fuhh cantik lah dia ne!' dan terbukti dia memang cantik sebab muka dia unik ;)


Sharifah haslinda- Bagi aku dia memang cantik!!muka dia ada macam ciriciri keibuan sama jugak dia ne masa mula-mula aku tengok dalam majalah "cantiklah lah sharifah haslinda ne"
sekarang dah jarang dengar cite pasal dia rindu nak tengok dia berlakon ;)


Noor Kumalasari- yang nih aku minat dari duluuu lagi memang super duper CANTIK!!fesyen fesyen dia dulu pon memang gojes habis tau!!sekarang ne walaupun dan berusia dan dah pakai tudung tapi still lagi cantik ya ampunnn.hehehe kalau korang nak tengok gambo dia muda muda dulu haa g mintak kat pakcik G ne ;P

eh jap jap!!napa takde gamba lisa surihani??tiz zaqyah?siti nurhaliza ke??nora danish ke??heliza helmi ke??rozita che wan ke?ayu raudhah ke??apakah mereka tidak cantik???OH NOO sebab dah ramai sangat cakap depa ne cantik so aku takyah letak lah ye tapi mereka juga meme cung pong!hikhikhik

::ha cane??cantik tak??bagi korang artis wanita malaysia mana yang cantik???aku takut aku terlepas pandang je almaklumlah mata aku kan sepet KE MASALAHNYE?hahahaha! ok bai!

21 eleh..comel!:

  1. kita paling suke jue, suka dengar die cakap.hehe

  1. tia said...:

    agree! tp yg tang fazura dgn jue aziz je lah! hihi! ;)

  1. cIk JanNah said...:

    tambah lagi sorang
    siapa nama pelakon qistina 2??
    lupa plk
    dia pon cantek!

  1. Syida Shukor said...:

    suka fazura dengan lisa . muka melayu habis ! (:

  1. jueliana aziz!

    iye saya suke die...ngeh ngeh!

  1. Paan Jr said...:

    fazura my love ada. tenkiu :P

  1. yana zuera said...:

    eja!. mmng maintain cun dr dulu~. :)

  1. Puan Capa said...:

    muka saya takde pon.haha

  1. Cik Dara said...:

    nashaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  1. CikLilyPutih said...:

    baru jap tadi jumpa sazzy falak kat Seri Pacific, dia memang cantik even no make up at all.

  1. Bazilah said...:

    suka jue aziz bile die berlakon wasiat anak dara je kalau berlakon jadi baik dah tak best

  1. pak long said...:

    salam...
    kiter minat sangat ngan akak kumalasari tu.....memang cun sejati sis....

  1. tot tot kecik said...:

    salam..

    oo mereka sume mmg sgt2 cntik..kalau daku.....oopss xleh begitu..hehe.. :p


    cikhel tgk cite tv3 hari selasa kul 9 mlm x..?ummu hani..wtk tu, tot suke..first tgk die blakon dlm nur kasih sbg kwn dan housemate nur time die sambg blaja lam citer nur kasih..muke ayu dn nmpk bersih sgt.. :)

  1. jue n fazura memang cantik.... tiz zaqiah dan lisa surihani jadi sebutan....dan rozita che wan... mantop...

  1. Jard The Great said...:

    mana gambar cik hel? hehehe. cantik jugak wat?

  1. lalink7 said...:

    wahhh2....kitee stuju dgn cik hel ok..tp kalau kite..kite nak tambah amy mastura...dah tua tapi muka cam budak2...ohh xacii..heehhehe


    my boyfie kipas susah mati si gebuss jue aziz..kalau ade drama psl minah nie konpem melekat kt tv..geramm akuu..hahahhaa

  1. Anonymous said...:

    tak suke sume dlm list.aku suke lisa surihani,scha,neelafa,

  1. Anonymous said...:

    nora danish mana??? cun tu kalau nora danish pakai tudung... memeleh korang tgk dia..

Post a Comment

eleh ingat comel lah tu komen camtuh??

yelah yelah comel lah..

iye comel..

Related Posts with Thumbnails

.








♥jari tangkas♥

Widget by Blogger Widgets