♥hutang kelab♥

Gathering Geng Tali Barut - Indahnya!

Thursday, December 1, 2011
Assalamualaikum

Walaupun antara korang sedar atau tak nama GTB baru baru ini telah menjadi kontroversi dan bualan hangat antara blogger sebab ada yang tak puas hati dengan kemunculan GTB -andatahuandasiapa- sampai ada gosipgosip liar yang timbul

apa pun kitorang tetap camni rilekkks cool sempoi n enjoy bebeh!hikhik ini kejadian malam tadi
Ahliahli GTB berkumpul setelah mendapat jemputan dari Sekinchan Ikan Bakar-jemputan apa??nanti saya reveal ;p

ya rabbi abaikan muka macam terlebih suka+macam mak orang tu #pekupmuka

licin licau tau!Alhamdulillah :) makanan yang di taja sepenuhnye oleh Sekinchan Ikan Bakar nanti saya update penuh!


agar persahabatan ini teguh dah tetap berdiri takmo jatuh tau! :D oh lupaa esok sampai ahad saya takda sebab de kursus kat Gambang jadi kalau ada hal mustahak boleh tinggalkan pesan d email ataupon FB kalau mustahak sangatsangatsangat boleh terus p gambang jumpe saya kat sana *lempang



##nak tunggu gathering SKSM pulak lah.heeee ermm Puan Dekan bila boleh buat gathering kalau leh nak bg pembelajaran secara amali,asik teori je hahaa korang tak paham kan??baik lah korang jangan paham!hahaha kbai

Pesanan Penaja - kenapa semua yang order Scrub n Sabun Habbatus Sauda tu harap2 la banyak bersabar sebab sayaaaaaa bz yang amat sekarang iniiiiiiiiiiiii.harap maklong heee

12 eleh..comel!:

  1. untung la di taja sekincan ikan bakar

  1. BeaN MorENo said...:

    adoi gambar pinggam licin tu tanda buruk lantak cikhel hahaha

  1. Myvitrd said...:

    Bersatu kita teguh.. bercerai jgn kawin lain... hehehe

    P/S : semoga persahabatan antara ahli terus berkekalan..

  1. Ardini Humaira said...:

    syioknyee.... dni duk bz ngan persiapan tak sempat kua jumpe kekawan uwaaa

  1. Licin kauuuuu!!! spare perot ke pe g makan sana? ahahaha~ =p

  1. ♥e'in♥ said...:

    bestnye wat gathering utk blogger.. e'in xpenah join pun.. huhu..

  1. Matjoe said...:

    mmg sedap tambah2 lagi free. beganda2 sedap nya

  1. sW33tdARLiNG said...:

    aiihh licin sebab sedap ker sebab lapar sangat....? ke sedap sangat sampai rasa tak cukup makan? keh keh keh

  1. Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

  1. KiD said...:

    korang ni makan sampai licin! hahahaa

  1. LadyBird said...:

    sedapnye.. licin.. tgl kulit jerk..

Post a Comment

eleh ingat comel lah tu komen camtuh??

yelah yelah comel lah..

iye comel..

Related Posts with Thumbnails

.








♥jari tangkas♥

Widget by Blogger Widgets