♥hutang kelab♥

: Walimatul Urus "www.cikhelena.com"

Saturday, May 12, 2012
Assalamualaikum

Entry ini telah dilekatkan gam gajah sebarang entry baru sila scroll di bawah tapi baca la dulu yang ini ;p

Saya ne tah apa apa tah kan cerita pung pang pung pang last2 orang pun tatau bila majlis hahahah eh tapi sebenanya saya dah ajak dah sebelum siap mintak alamat suma a month before kot cuma nye jemputan secara rasmi dari cikhelena.com ne belum di buat :')


Tajuk : Jemputan ke Majlis Bertandang saya helena a.k.a aishah (pemilik cikhelena.com) dan pasangan Ameer

tak payah nak formal sangat la kakak oi!hehehehe

Dengan rasa rendah diri saya (wakil keluarga kedua-dua belah pihak) ingin menjemput anda ke majlis bertandang saya pada:
bunting design sendiri-sama kan dengan design guestbook?simple je hee



Sabtu = 12/05/2012
bertempat di : No 32. Jalan Warisan Indah 8/6, Kota Warisan 43900 Sepang Selangor
aturcara majlis = 
Jamuan Makan 11.00pg
Ketibaan Pengantin 1.00ptg

 map ini :)


:)


Semoga dengan kehadiran anda akan memberkati majlis yang dijalankan :)

Secebis Doa


"Ya Allah,Tuhan Yang Maha Pencipta,Jadikanlah majlis ini majlis yang mendapat Keberkatan dan Keredhaan Mu,Kekalkanlah ikatan Perkahwinan mereka sepanjang hayat, Tetapkanlah kasih antara mereka selagi tidak melebihi Kasih pada Mu,,Ya Allah"


**seronok berblog ne bukan setakat kenal alam maya tapi dah membawak ke alam realiti.jom la dtg majlis saya boleh la beramas mesra!hehehe jumpe nanti ya! insyaAllah..doakan segalanya berjalan seperti yang di rancang :') **aamin

18 eleh..comel!:

  1. TAHNIAH....

    tq coz sudi jemput di majlis yg penuh bahagia ni. tapi kin mintk maad sebab x dpt dtg. susah nak pergi bila beranak kecik ni.

    kina doakan semoga awk bahagia disampaing suami tersayang.

  1. Zila Zainal said...:

    Hi!

    Congrats dear.. ur wedding date dekat2 pulak dgn my engagement date. i tunang 19 may hehehe.. thanks for inviting :)

    Zila,
    http://eatclimbrun.blogspot.com/

  1. S.n.Fariza said...:

    nk kad. hik3.

    Siti Nurfariza bt Muhd Hamdan
    TIME Engineering Berhad,
    Tower 3, Avenue 5, The Horizon,
    Bangsar South, No 8, Jalan Kerinchi,
    59200 Kuala Lumpur.

  1. Cik Zimie said...:

    amboi nak beramas mesra.takut i hahaha

    btw dapat dah kad kamu.insyaAllah akan ku hadirkan diri ini :))

  1. cik panadol said...:

    congrate cik helena...moga bahagia ke anak cucu :)

  1. Munnafendy said...:

    tahniah =)

    Selamant pengantin baru k...semoga semuanya dipermudahkan...aminnn

  1. Sharz said...:

    Tahniah cik.helena!!

    SELAMAT PENGANTIN BARU!!

    saya pon duduk area presint 9 jugak..
    semoga cik helena berbahagia ke akhir hayat.. =)

  1. ainraus said...:

    dah plan nak pergi wedding you! excited sangat dapat kad. tapi. :(
    sometimes i hate being a busy student!

    tapi semoga majlis cik hel berjalan lancar dengan penuh gilang gemilang.

  1. orked violet said...:

    hah?kawen rini???hehehe
    congratz!
    sya tgh struggLe menyiapkan asgnment.huhu.
    moge majLis lancar and cik helena nampak stunning (tu yg penting).hehe

  1. hi b2b..visit link :)

    http://babythingsnabout.blogspot.com/2012/05/hot-here-b2b-ape-yang-anda-perlukan.html

  1. Nicaa said...:

    congrats tau...... saya plak yg berdebar debar.. eh !
    :P

  1. A.I said...:

    amboiiii...dah nk kawen ^_____^ tahniah.

  1. GreenJade said...:

    oh sabtu ni ya.tahniah sis!

    welcome to the club :)

    dh dekat dgn rumah adik ni..InsyaAllah takde aral melintang smpai lah saye.. ;)

  1. selamat pengantin baru.. Semoga Allah memberkati kalian..:)

  1. ASaDa RyutaRo said...:

    Selamat Pengantin Baru. selamat menjalani kehidupan berumahtangga cikhel. semoga bahagia hingga akhir hayat, insyaAllah bawa ke syurga. amiin..

  1. JMR said...:

    yg kt ptrajaya ak x sempt dtg, outstat ke singapore..yg kt sepang lak, camana aku nak dtg, event kita sama1;-p

  1. selamat pengantin baru cik helena dan en.ameer..

    *tak sangke dah kawen dah..

    mcm mne sya bole teda tahu ni?

  1. oya said...:

    tahniah!
    org sepang rupanya

Post a Comment

eleh ingat comel lah tu komen camtuh??

yelah yelah comel lah..

iye comel..

Related Posts with Thumbnails

.








♥jari tangkas♥

Widget by Blogger Widgets